ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καββαδία: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Η Αγγελική Καββαδία, μίλησε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr και επισήμανε ότι οι πράσινες έχασαν τη συγκέντρωσή τους μετά το πρώτο σετ και έτσι ήρθε η ήττα.

Καββαδία: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Η 21χρονη μπλοκέρ, μίλησε στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην ήττα, στην δική της απόδοση ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η διαιτησία δεν έκρινε το παιχνίδι. Τέλος, ευχαρίστησε και τον κόσμο για την παρουσία του αλλά και για την γενικότερη στήριξη του.

Αναλυτικά όσα είπε στο Panathinaikos24.gr:

Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκατε με 1-0 στα σετ στη συνέχεια έπεσε η απόδοση σας και έτσι ήρθε η ήττα. Πως το εξηγείς;

«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα το παιχνίδι. Στη συνέχεια πιστεύω ότι χαλαρώσαμε λίγο, χάσαμε την συγκέντρωση μας κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Επίσης αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη και έτσι ήρθε το 3-1 στο τέλος. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά, δεν τελείωσε εδώ το πρωτάθλημα και ελπίζω στο επόμενο παιχνίδι να τα πάμε καλύτερα.»

Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση!
Παναθηναϊκός: Πάει στο Ρέντη για να… τηρήσει την παράδοση! 547 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα σχόλιο για τη δική σου απόδοση;

«Όσον αφορά εμένα, θεωρώ ότι χρειάζομαι ακόμα πολύ δουλειά. Σήμερα (σ.σ Χθες) βοήθησα όσο το δυνατόν μπορούσα. Σε κρίσημα σημεία θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα.»

Για το αν οι διαιτητικές αποφάσεις έκριναν την αναμέτρησης;

«Δεν θεωρώ ότι η διαιτησία έκρινε το παιχνίδι. Σε κρίσιμα σημεία πήρε κάποιες αποφάσεις που μπορεί να ευνόησαν τον αντίπαλο. Την ίδια στιγμή όμως έδωσε πόντους που αδίκησαν τον αντίπαλο και ευνόησαν εμάς. Καλό θα ήταν τέτοια πράγματα να μη συμβαίνουν.»

Για τον κόσμο;

«Ο κόσμος μας στηρίζει, είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας υποστήριξε τόσο δυνατά σ΄ένα ντέρμπι. Ελπίζουμε να είναι έτσι σ’ όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...