ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μαρτίνεθ: «Δεύτερο μου σπίτι το ΟΑΚΑ»

Ανήκει στους παίκτες που πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού, μετά από 14 χρόνια… ξηρασίας και θεωρεί το ΟΑΚΑ, το δεύτερό του σπίτι. Ο Φεράν Μαρτίνεθ μίλησε στο panathinaikos24.gr, για τα χρόνια που έζησε στο «τριφύλλι».

Μαρτίνεθ: «Δεύτερο μου σπίτι το ΟΑΚΑ»

Ο Ισπανός παλαίμαχος σέντερ, ανήκει στο διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, δεν ταξιδεύει με την ομάδα, ωστόσο το ΟΑΚΑ, αποτελεί εξαίρεση.

Ο Φεράν Μαρτίνεθ, όποτε η καταλανική ομάδα επισκέπτεται την Αθήνα και το ΟΑΚΑ, έρχεται μαζί, δείχνοντας πως δεν ξεχνά, τα όσα πέρασε, φορώντας την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε στο panathinaikos24.gr, ο Φεράν Μαρτίνεθ:

Για το ματς της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό:

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, καλό, πάντα όταν παίζει μια ομάδα και ειδικά η Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση και είναι ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Ευρώπης. Ο Παναθηναϊκός μου φάνηκε πολύ καλός, πολύ δυνατός, είναι μία γρήγορη και καλή ομάδα».

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.964 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
12336072_961074897287142_2072337715_n

Για το τι θυμάται από την εποχή που έπαιζε εκείνος στον Παναθηναϊκό:

«Έχω τρομερές αναμνήσεις από τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα. Είναι το δεύτερο μου σπίτι. Πέρασα εδώ τέσσερα εκπληκτικά χρόνια, ήμουν ευτυχισμένος εδώ, όπως και η οικογένειά μου. Ήμουν εδώ σε μια σεζόν, όπου κάναμε μεγάλες νίκες και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, μετά από 14 χρόνια, όταν ο Παναθηναϊκός, ξεκινούσε την αυτοκρατορία του. Τα θυμάμαι όλα πολύ καλά και πάντα χαίρομαι ιδιαίτερα όταν έρχομαι στην Αθήνα και στο ΟΑΚΑ.

Ήταν απίστευτα τότε, έπαιξα με μεγάλους παίκτες, τον Μπάιρον Σκοτ, τον Ντίνο Ράτζα και άλλους φυσικά, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε μια μεγάλη πορεία με πολλούς Ευρωπαϊκούς τίτλους στη συνέχεια. Όποτε έρχεται η Μπαρτσελόνα εδώ, ακολουθώ την αποστολή, γιατί θέλω να επισκέπτομαι αυτό το γήπεδο, όπου έζησα μεγάλες στιγμές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.