ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Πως ο Έλληνας διαιτητής θα πάψει να νιώθει… Φαραώ

Οι καταγγελίες του παρατηρητή διαιτησίας Ηλία Μαζαράκου για την πυραμίδα καταδεικνύουν περίτρανα ότι σε αυτόν τον πολύπαθο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου πάντα υπήρχε σχέση εξάρτησης.

Πως ο Έλληνας διαιτητής θα πάψει να νιώθει... Φαραώ

Μέχρι τώρα είχαμε τη βεβαιότητα ότι η εξάρτηση περιορίζονταν στον ελεγκτή και στον ελεγχόμενο, δηλαδή στον διαιτητή και στον παράγοντα. Τα στοιχεία που ήδη ερευνά η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ και η αθλητική εισαγγελία Αθηνών φανερώνουν την ύπαρξη εξάρτησης και ανάμεσα σε διαιτητές.

Η στήλη ουδέποτε υιοθέτησε ότι προκύπτει ζήτημα εκβίασης ή απάτης για την υπόθεση της πυραμίδας. Άλλωστε κάτι τέτοιο θα διαφανεί μόνο μέσα από τη δικαστική έρευνα. Όμως είναι σαφής η ηθική απαξία που προκύπτει από το γεγονός ότι κάποιοι διαιτητές υποχρεώθηκαν να μετάσχουν στην πυραμίδα, φοβούμενοι ότι δεν πρόκειται να προαχθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ