ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη λίστα του Μίτσελ ο Μπεργκ

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Μίτσελ εξετάζει την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ, για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Μαρσέιγ, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στη λίστα του Μίτσελ ο Μπεργκ

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, γνωρίζει καλά το τι είναι ικανός να κάνει ο Σουηδός επιθετικός και αυτός είναι και ο λόγος, που στην πρόσφατη μεταγραφική σύσκεψη της Μαρσέιγ, το όνομα του Μπεργκ συζητήθηκε και πάλι.

Ο Μίτσελ, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδαστη σύσκεψη ενόψει της μεταγραφικής του Ιανουαρίου, ζήτησε έναν αμυντικό και έναν επιθετικό, με τον Μάρκους Μπεργκ, να φαντάζει ως μία καλή λύση για τη γραμμή κρούσης, αν και δεν είναι στη κορυφή της λίστας.

Και δεν είναι στην κορυφή της λίστας, για το λόγο πως ο Παναθηναϊκός, έχει ξεκαθαρίσει πως δε σκοπεύει να πουλήσει παίκτες του τόσο εύκολα και ειδικά όταν μιλάμε για τον κορυφαίο της ομάδας. Αυτό σημαίνει πως για να φύγει ο Σουηδός άσος από το «τριφύλλι», θα πρέπει να έρθει μία πραγματικά πολύ καλή πρόταση, που ο Γιάννης Αλαφούζος δε θα μπορεί να αρνηθεί.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μάρσειγ πάντως δε φαίνεται πως έχει τα χρήματα που ζητάει ο Παναθηναϊκός για τον Μάρκους Μπεργκ και για αυτό ο πρώτος στόχος της, είναι ο Σιμόνε Ζάζα της Γιουβέντους, τον οποίο ο Μίτσελ θα προσπαθήσει να αποκτήσει ως δανεικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.