ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Selfie μετά το διπλό (Pic)

Ικανοποιημένοι είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί της Βέροιας, με τους Αμπέντ, Κλωναρίδη και Νάνο να βγάζουν selfie στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Selfie μετά το διπλό (Pic)

Λίγα λεπτά μετά το διπλό στη Βέροια, οι τρεις ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», έβγαλαν selfie στα αποδυτήρια, με τον Μεχντί Αμπέντ να κάνει λόγο για σπουδαία δουλειά από όλους, που έφερε τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός μέσος των «πρασίνων», έγραψε: «Σπουδαία δουλειά και νίκη. Τρεις πόντοι που τους αξίζαμε, ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια», πριν κάνει το σχόλιο του και για τη νίκη της Νιούκαστλ επί της Λίβερπουλ: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην πρώην ομάδα μου για τη σημαντική νίκη που πήραν που θα τους δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο της Πρέμιερ Λιγκ».

ÁÌÐÅÉÍÔ  ÂÅÑÏÉÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  ABEID  VERIA - PANATHINAIKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...