ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γεωργιάδης: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βέροια, έκανε λόγο για ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Γεωργιάδης: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Ο τεχνικός της Βέροιας, μίλησε για τα πολλά λάθη της ομάδας τους και τόνισε πως είναι άσχημος ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε και ο βαθμός.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Γεωργιάδης:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό στα πρώτα 25-30 λεπτά. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, αφού υποπέσαμε σε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μόνο μια ευκαιρία και αυτή από δικό μας λάθος.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναθηναϊκός είχε 2-3 καλές ευκαιρίες που προήλθαν από δικά μας λάθη. Από εκεί και πέρα ισορροπήσαμε και φαινόταν ότι το παιχνίδια θα πάει στην ισοπαλία.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.186 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δυστυχώς όμως στα τελευταία λεπτά δεχθήκαμε το γκολ που προήλθε από στημένη φάση και χάσαμε το παιχνίδι. Είναι πολύ άσχημο να χάνεις άλλο ένα ματς μέσα στην έδρα σου, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Για τα πολλά λάθη των παικτών του: «Είναι αλήθεια ότι δίναμε πολύ εύκολα τη μπάλα στον αντίπαλο και από δικά μας λάθη ο Παναθηναϊκός έκανε τις περισσότερες ευκαιρίες του. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν καθαρό μυαλό».

Για την επιμονή του να βάζει τον Ναζλίδη στα άκρα: «Μας έλλειπαν δυο παιδιά και ο σχηματισμός ταίριαζε να παίζει πιο μέσα ο Θωμάς. Του έλειψε όμως η τελική προσπάθεια».

Για τους Μερεμπασβίλι και Αμπντούν: «Ο Μερεμπασβίλι έκανε προσφυγή. Προχθές μετά το ματς κυπέλλου του είπα ότι τον υπολογίζω για βασικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο μετά από μια μέρα μάθαμε ότι κατέθεσε προσφυγή. Ο Αμπντούν είναι τραυματίας. Υποβλήθηκε σε μαγνητική και έδειξε ότι αντιμετωπίζει θλάση β’ βαθμού. Είναι παίκτης της ομάδας και τον υπολογίζω κανονικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...