Ο άσος των «μπλαουγκράνα» που στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει πως οι «πράσινοι» μπορούν να φτάσουν ψηλά στη φετινή διοργάνωση.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει και να πάει πολύ μακριά. Έχει εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και παίζοντας σε αυτή την έδρα είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα. Μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια να πάρει και να κάνει κάποιες εκτός έδρας νίκες θα φτάσει στα play offs, όπως φαίνεται ότι αυτό έγινε και τώρα για να περάσει στο Top 16», δήλωσε στην «Πράσινη» άσος της Μπαρτσελόνα.

Όσο για το πού χάθηκε για την ομάδα του το παιχνίδι της Παρασκευής; «Σίγουρα ήταν πολύ καλοί στην άμυνα, αλλά πώς μπορείς να σταθείς στην άμυνά τους όταν στην επίθεση έχουν βάλει 93 πόντους; Στην τέταρτη περίοδο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πέτυχε τα μεγάλα καλάθια που έκριναν το ματς. Θεωρώ πως χάσαμε τον αγώνα στη δεύτερη περίοδο, όπου κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές κατοχές. Στην τέταρτη περίοδο προσπαθήσαμε, αλλά ήταν όπως φάνηκε αδύνατο να γυρίσουμε το παιχνίδι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS