ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αμπρίνες: «Μπορεί να φτάσει μακριά ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με τον άσο της Μπαρτσελόνα, Άλεξ Αμπρίνες, ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μακριά στη φετινή Euroleague.

Αμπρίνες: «Μπορεί να φτάσει μακριά ο Παναθηναϊκός»

Ο άσος των «μπλαουγκράνα» που στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και πιστεύει πως οι «πράσινοι» μπορούν να φτάσουν ψηλά στη φετινή διοργάνωση.

«Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχωρήσει και να πάει πολύ μακριά. Έχει εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή και παίζοντας σε αυτή την έδρα είναι πολύ δύσκολο για κάθε ομάδα. Μόνο τα εντός έδρας παιχνίδια να πάρει και να κάνει κάποιες εκτός έδρας νίκες θα φτάσει στα play offs, όπως φαίνεται ότι αυτό έγινε και τώρα για να περάσει στο Top 16», δήλωσε στην «Πράσινη» άσος της Μπαρτσελόνα.

Όσο για το πού χάθηκε για την ομάδα του το παιχνίδι της Παρασκευής; «Σίγουρα ήταν πολύ καλοί στην άμυνα, αλλά πώς μπορείς να σταθείς στην άμυνά τους όταν στην επίθεση έχουν βάλει 93 πόντους; Στην τέταρτη περίοδο και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά στην επίθεση, αλλά στο τέλος ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πέτυχε τα μεγάλα καλάθια που έκριναν το ματς. Θεωρώ πως χάσαμε τον αγώνα στη δεύτερη περίοδο, όπου κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές κατοχές. Στην τέταρτη περίοδο προσπαθήσαμε, αλλά ήταν όπως φάνηκε αδύνατο να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.929 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...