ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Τετάρτη θα συζητηθεί η έφεση

Την ερχόμενη Τετάρτη (9/12), η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει, ώστε να συζητηθεί η έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε ότι αφορά την τιμωρία που ακολούθησε τα επεισόδια της Λεωφόρου.

Την Τετάρτη θα συζητηθεί η έφεση

Το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ και τα σημαντικά επεισόδια στη Λεωφόρο, είχαν σαν αποτέλεσμα τη βαριά τιμωρία του Παναθηναϊκού, με την αφαίρεση τριών βαθμών, την κατακύρωσή του αγώνα με 0-3 στον Ολυμπιακό, 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 190.000 ευρώ πρόστιμο.

Η «πράσινη» ΠΑΕ σε μία προσπάθεια να μειωθεί η ποινή, κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα συνεδριάσει για την υπόθεση την προσεχή Τετάρτη (9/12) στις 16:30.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.