ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Ο αγώνας για την επιστροφή στους τίτλους είναι συνεχής»

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στην Κυψέλη, ενώ παράλληλα υπερθεματίστηκε η προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή όλων των τμημάτων στους τίτλους.

«Ο αγώνας για την επιστροφή στους τίτλους είναι συνεχής»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η παρουσία του κόσμου, ήταν και πάλι συγκλονιστική, με τη «Μάνα του Λόχου», να εκδίδει ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός  Α.Ο. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά  τον κόσμο της ομάδας για τη συγκλονιστική παρουσία του και κυρίως για την κόσμια συμπεριφορά που επέδειξε, τόσο στην Κυψέλη όσο και στη μακρινή Λευκάδα.

 Ο αγώνας και η προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση και όσο το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή στους τίτλους είναι συνεχής και καθημερινός και σε αυτήν την προσπάθεια αποτελείτε τον πιο ισχυρό μας σύμμαχο.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου
Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την εβδομάδα 7-12 Μαΐου 129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Σας θέλουμε πάντα διπλά μας και ευελπιστούμε  εκτός από εσάς, να βρούμε και άλλους άξιους συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.