ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτυπάω ξύλο για τον Καλάθη…»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, σχολίασε με χιούμορ, την κατάσταση του Νικ Καλάθη, ο οποίος όπως ανέφερε ο Σέρβος, από τότε που έσπασε το δάκτυλό του, παίζει εκπληκτικά.

«Χτυπάω ξύλο για τον Καλάθη…»

Παράλληλα, ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ τόνισε, πως η νίκη απέναντι στη Ζιελόνα Γκόρα, είναι επιτακτική και άπαντες, σκέφτονται το παιχνίδι της Παρασκευής.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Ήταν σημαντικό να νικήσουμε σήμερα, σεβόμαστε τα Τρίκαλα, έτσι προσεγγίσαμε το ματς, με υπευθυνότητα και συγκέντρωση, προετοιμαστήκαμε καλά, οι παίκτες μπήκαν εξαιρετικά ειδικά στην άμυνα και αυτό ήταν που μας έδωσε την ώθηση και τη δύναμη μέσα στο παιχνίδι.

Μέσα από την καλή άμυνα, είχαμε και καλή επίθεση, βάλαμε 32 πόντους στον αιφνιδιασμό, κάτι που σαν ομάδα δεν το κάνουμε συχνά, δεν είναι από τα ατού μας.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 18.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο Β’  μέρος και ειδικά στο 4ο δεκάλεπτο, χαλαρώσαμε, η άμυνα των Τρικάλων έπαιξε το ρόλο της σε αυτό, έκαναν 10 λάθη, εμείς κάναμε 12, πιστεύω όμως πως είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και παίξαμε με διάφορα σχήματα και πρόσωπα, γιατί θέλαμε να  ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, όπως τον Ραντούλιτσα, τον Πάβλοβιτς και τον Γιάκοβιτς. Αυτό φυσικά κατέστη δυνατό, χάρη στο καλό πρώτο ημίχρονο που είχαμε.

Γενικά σήμερα, δεν σουτάραμε καλά, χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ, ίσως να ήταν θέμα συγκέντρωσης, η ενέργειας, δεν ξέρω. Το σημαντικό παιχνίδι για μας, είναι αυτό της Παρασκευής, εκεί εστιάζουμε και επικεντρωνόμαστε, πρέπει να νικήσουμε τη Ζιελόνα Γκόρα».

Για το αν ανησυχεί που ο Καλάθης παίζει συνεχώς σε όλα τα ματς περίπου 30 λεπτά:

«Είναι πολύ νέος, δεν θα κουραστεί (γέλια). Ξέρω ότι τον πιέζουμε πολύ, το σκέφτομαι συνέχεια αυτό, όπως και με κάποιους άλλους παίκτες. Τώρα που επέστρεψε και ο Παππάς θα μας δώσει ανάσες. Το έχω πει ξανά, ο τραυματισμός του Μποχωρίδη μας έκανε μεγάλη ζημιά.

Όσον αφορά τον Νικ, αν παίζει έτσι, χτύπα ξύλο (γέλια) θα είμαστε καλά. Από τότε που έσπασε το δάκτυλο, παίζει τέλεια, κάνει θαύματα και ελπίζω ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλά.

Ο Νικ είναι φοβερός επαγγελματίας, σκεφτείτε πως προπονήθηκε την επόμενη μέρα κιόλας, ήρθε και μου είπε «κόουτς θέλω να προπονηθώ». Είναι ηγετικός χαρακτήρας, έτσι συμπεριφέρεται και αυτό είναι κάτι που μ’ αρέσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.