ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Mάρτυρας εμπλέκει εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με το Noor 1!

Στοιχεία στις αρχές έχει δώσει προστατευόμενος μάρτυρας, τα οποία εμπλέκουν εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με το Noor 1 ύστερα από συνάντηση με δύο προφυλακισμένους της υπόθεσης του ναρκοπλοίου στο Ντουμπάι.

Mάρτυρας εμπλέκει εφοπλιστή πρόεδρο ΠΑΕ με το Noor 1!

Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» ένας προστατευόμενος μάρτυρας του Noor 1 αναφέρθηκε σε συνάντηση που είχε εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ με δύο προφυλακισμένους της υπόθεσης του ναρκοπλοίου, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο το 2013 σε ξενοδοχείο στο Ντουμπάι.

Ο μάρτυρας έχει δώσει συγκεκριμένα στοιχεία στις αρχές, όπου εμπλέκουν τους τρεις άνδρες, ενώ στην επικοινωνία που είχε με την εκπομπή είπε για την συνάντησή τους στο Ντουμπάι: «Εκεί συναντήθηκαν ο εφοπλιστής πρόεδρος ΠΑΕ, οι δυο (πλέον ) Έλληνες προφυλακισμένοι (ο Μ και ο Κ), ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Χ Μοχάμεντ και ο Έλληνας δικηγόρος Ε.Μ. Το βράδυ δείπνησαν στο BUDHA BAR του Ντουμπάι όλοι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από τον Μοχάμεντ.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ