ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα για Καρέλη η Γκενκ, καμία σκέψη φυγής από τον Μπεργκ

Στην Αθήνα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο τεχνικός διευθυντής της Γκενκ, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Νίκο Καρέλη.

Στην Αθήνα για Καρέλη η Γκενκ, καμία σκέψη φυγής από τον Μπεργκ

Οι Βέλγοι μοιάζει δεδομένο πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού και σύμφωνα με το «Goal» ετοιμάζουν την πρόταση τους, ενώ ο Ντιμίτρι Ντε Κόντε, τεχνικός διευθυντής της Γκενκ θα έρθει στη χώρα μας ίσως και για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η Γκενκ φαίνεται πως είναι έτοιμη να προσφέρει μέχρι και 3 εκ. ευρώ για τον Νίκο Καρέλη, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός θέλει ένα ποσό κοντά στα 4 εκ., για να παραχωρήσει έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του.

Παράλληλα, ο Μάρκους Μπεργκ που φαινόταν «ξενερωμένος» το τελευταίο διάστημα, με όσα έχουν συμβεί, δε δείχνει να έχει καμία σκέψη για αποχώρηση του από το «τριφύλλι» τον Ιανουάριο, ενώ η πρόσφατη επίσκεψη του μάνατζερ του, δεν είχε να κάνει με κάποια μεταγραφική υπόθεση.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 76.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα αγωνιστικά θέματα Σουηδός επιθετικός, είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και αν μέχρι την Πέμπτη δεν επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, δύσκολα θα αγωνιστεί με την ομάδα της Τρίπολης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...