ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Η πίεση στη Ζιελόνα Γκόρα»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναθηναικός-Τρίκαλα όπου το «τριφύλλι» επικράτησε με 77-64 στο ΟΑΚΑ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε στο Panathinaikos24.gr, για τη νίκη της ομάδας του, αλλά και για το ματς με τη Ζιελόνα Γκόρα την ερχόμενη Παρασκευή.

Χαραλαμπόπουλος: «Η πίεση στη Ζιελόνα Γκόρα»

Ο νεαρός άσος των «πρασίνων», μίλησε για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ σε ερώτηση για το ερχόμενο παιχνίδι με τη Ζιελόνα, απάντησε πως οι αντίπαλοι θα είναι αυτοί που θα έχουν την πίεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, στο Panathinaikos24.gr:

Ακόμη μια νίκη για τον Παναθηναϊκό όπου είχες αρκετό χρόνο συμμετοχής

«Τα Τρίκαλα ήταν μια πολύ αθλητική ομάδα προσπαθήσαμε να φεύγουμε στον αιφνιδιασμό όσο πιο πολύ μπορούσαμε ενώ παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα και τα καταφέραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στην επίθεση πιστεύω πως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα και πετύχαμε αρκετά εύκολα καλάθια και έτσι πήραμε μια ακόμη νίκη για το πρωτάθλημα».

Παρά την αστοχία στα τρίποντα στο πρώτο μέρος συνεχίσατε τα τρίποντα και στο δεύτερο ήταν οδηγία του προπονητή;

«Ο προπονητής λέει να παίξουμε μπάσκετ. Το άθλημα είναι τέτοιο που κάνεις ότι σου δίνει ο αντίπαλος. Όταν είναι κάποιος ελεύθερος πρέπει να κάνει το σουτ και αυτό κάναμε. Δεν πρέπει να διστάζουμε όταν έχουμε ελεύθερο σουτ».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχατε ένα σημαντικό ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα έχετε ακόμη ένα κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα νιώθετε πίεση;

«Όχι, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει αυτοί να νιώθουν πίεση. Εμείς έχουμε το πάνω χέρι παίζουμε στην έδρα μας θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας οπότε δεν έχουμε λόγο να είμαστε πιεσμένοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.