ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς σε δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα, για να πετύχουν τους στόχους τους.

«Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε»

Ο Σέρβος φόργουορντ του «τριφυλλιού», σε δηλώσεις του αναφέρθηκε τόσο στους στόχους των «πρασίνων» όσο και σε κάποιους προσωπικούς του.

Αναλυτικά όσα είπε: Για τις πρώτες του εντυπώσεις: «Ήταν πολύ καλές. Η υποδοχή των συμπαικτών μου στα αποδυτήρια ήταν απίστευτη, όπως και του κόσμου. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ».

Για τον λόγο που επέλεξε τον Παναθηναϊκό: «Ο κόουτς μου τηλεφώνησε όταν υπέγραψε και δεν μπορούσα να αρνηθώ σ’ αυτόν και στον Παναθηναϊκό που είναι ένας απ’ τους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν δέχτηκα την πρόταση».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.619 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ομάδα: «Η ομάδα μας είναι πολύ καλή. Έχουμε βάθος στον πάγκο και το κλίμα είναι πολύ καλό. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος. Έχουμε υψηλούς στόχους ως παίκτες και σύλλογος. Ο Παναθηναϊκός θέλει να φτάνει πάντα ψηλά και αυτό θα προσπαθήσουμε».

Για την περσινή απώλεια του τίτλου: «Συμβαίνει και στις μεγάλες ομάδες να υπάρχει μια χρονιά που θα χάσουν τον στόχο τους. Φέτος είναι νωρίς να μιλήσουμε για τους στόχους, αλλά είναι στόχος να φέρουμε πίσω στον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα και γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Παναθηναϊκού: «Παίζουμε πολύ γρήγορα όπως ο κόουτς θέλει. Νομίζω πως έχουμε σπουδαίους παίκτες που μπορούν να προσαρμοστούν σ’ αυτό το στιλ παιχνιδιού. Δεν είμαστε ακόμα στο 100% όμως δουλεύουμε σκληρά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο, ειδικά μετά από αγώνες της Ευρωλίγκας, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να νικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες».

Για τις υποσχέσεις που θέλει να δώσει: «Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα παίζω όσο πιο σκληρά γίνεται, πως θα εφαρμόζω τις οδηγίες του προπονητή μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να νικά».

Για το τι σημαίνει τέλεια σεζόν γι’ αυτόν: «Η τέλεια χρονιά θα ήταν να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους που διεκδικούμε. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Είναι πολύ δύσκολο. Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι. Αλλά είμαστε έτοιμοι με σκληρή δουλειά να το καταφέρουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.