ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διορία στον Μαρινάκη να παραιτηθεί

Διορία ενός μήνα, από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, προκειμένου να παραιτηθεί από πρόεδρος του Ολυμπιακού, έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς καθαρογράφτηκε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Διορία στον Μαρινάκη να παραιτηθεί

Μετά τους περιοριστικούς όρους που είχαν επιβληθεί από τον ανακριτή διαφθοράς στον Βαγγέλη Μαρινάκη για απαγόρευση ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, στις 5 Νοεμβρίου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε αποφασίσει ότι υπάρχει παραβίαση του αθλητικού Νόμου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό του. Παρ’ όλα αυτά, έναν ολόκληρο μήνα μετά, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» παρέμενε κανονικά στο «τιμόνι» του συλλόγου, έχοντας -τόσο ο ίδιος όσο και η πειραϊκή ΠΑΕ- προσβάλει την σχετική απόφαση.

Μέχρι και τη Δευτέρα (7/12), η ΕΕΑ είχε καθυστερήσει να καθαρογράψει την απόφασή της και να την αποστείλει στον Ολυμπιακό και τον Β. Μαρινάκη, με αποτέλεσμα να μπορεί και ο ίδιος να παραμένει κανονικά στη θέση του, από τη στιγμή που το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει φτάσει στα χέρια των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...