ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα Σαραβάκου

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τα ονόματα όσων έβαλαν υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή για μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής. Ανάμεσα σ' όλους βρίσκεται και μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει, αυτή του Δημήτρη Σαραβάκου.

Ξεχωρίζει η υποψηφιότητα Σαραβάκου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Σύμφωνα με την από 17.11.2015 Πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας και κατόπιν παρέλευσης της ταχθείσας σύμφωνα με αυτή προθεσμίας, ανακοινώνουμε ότι υπέβαλαν υποψηφιότητα για μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή για μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, τα κάτωθι Τακτικά Μέλη του Σωματείου:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΒΟΥΓΑΖΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΛΥΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΖΕΛΕΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΑΝΑΡΕΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΜΙΧΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΕΠΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΟΥΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΣΙΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΚΑΛΙΝΤΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΜΥΡΣΙΛΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Η επικύρωση των ως άνω υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Συνέλευση της 12ης ή 13ης Δεκεμβρίου 2015.

Μετά την κατά τα άνω επικύρωση των υποψηφιοτήτων, δύνανται να αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, επιμέρους πληροφορίες για τους υποψηφίους, σύμφωνα με τα στοιχεία, που οι ίδιοι οι υποψήφιοι έχουν αποστείλει στο Σωματείο προς τούτο. Συνεπώς, παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν -και δεν το έχουν έως σήμερα πράξει-, να αποστείλουν είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 6870713 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected], περιληπτικό βιογραφικό σημείωμά τους. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να παρουσιάσει στη Γενική Συνέλευση της 12ης ή 13ης Δεκεμβρίου 2015, γραπτά ή προφορικά σύντομο βιογραφικό σημείωμά του. »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.