ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Την Τρίτη 15/12, η παρουσίαση της βελτιωμένης έκδοσης του βιβλίου «Λεωφόρος Ηρώων»

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 18:00, στο καφέ «Πανελλήνιο» (Μαυρομιχάλη και Σόλωνος, Αθήνα), ο συγγραφέας Ανδρέας Οικονόμου θα παρουσιάσει τη Β΄ Εμπλουτισμένη και Αναθεωρημένη Έκδοση του Βιβλίου «Λεωφόρος Ηρώων».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και δικηγόρος Αριστείδης Καμάρας, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Κώστας Καλφόπουλος, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Φύσσας και ο ερευνητής Γιώργος Κοκοής.

Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ
Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ 6.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία με θέμα: «Ο Μιχάλης Παπάζογλου ΣΗΜΕΡΑ. Από την Κατοχή του 1941-44 στην «Κατοχή« του 2015».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαρίας, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και θα απευθύνει χαιρετισμό.

12351875_10206986188111067_1542469517_o

Σε όλους τους παρευρισκόμενους θα μοιραστεί αναμνηστικό συλλεκτικό λεύκωμα με αδημοσίευτες φωτογραφίες και ντοκουμέντα.

Η Β΄ Έκδοση του βιβλίου, που  κυκλοφορεί υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο.,  έχει εμπλουτιστεί με δέκα νέα κεφάλαια/υποκεφάλαια, με δώδεκα νέες φωτογραφίες, ενώ έχει αλλάξει και η δομή των σημειώσεων, οι οποίες πλέον παρατίθενται στο κάτω μέρος της οικείας σελίδας, προς διευκόλυνση του αναγνώστη.

* Το βιβλίο «Λεωφόρος Ηρώων« αποτυπώνει την ιστορία του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής. Ηρωικά κατορθώματα, γράμματα από το Μέτωπο, Αντίσταση από τα έγκατα της Λεωφόρου, δραματικές και συγκινητικές στιγμές από την πιο δύσκολη τετραετία (1940-1944) στην ιστορία του Συλλόγου καταγράφονται, έπειτα από αξιοποίηση σπάνιου και πρωτογενούς υλικού της εποχής εκείνης.

Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»!
Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»! 2.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close