ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

ThinkOver/Panathinaikos24 όπως λέμε… Ρεάλ Μαδρίτης

Η καλύτερη ομάδα που είχαμε ποτέ σαν σάιτ (δεν είχαμε ποτέ προηγούμενη) πέτυχε την τρίτη της νίκη, επικρατώντας με 7-2 του gazzetta.gr σε μια βραδιά που μας πέρασε σε παραγωγικότητα μόνο η «βασίλισσα».

ThinkOver/Panathinaikos24 όπως λέμε… Ρεάλ Μαδρίτης

Κάναμε τη μαλακία χθες και είδαμε Τσάμπιονς Λιγκ λίγο πριν πάμε για μπάλα. Κι όχι μόνο είδαμε, αλλά οι μισοί από εμάς προτιμήσαμε από τα οχτώ ματς που είχε, να γυρίσουμε τους δέκτες μας στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης. Και θυμήθηκε η Ρεάλ (ναι, αυτή η Ρεάλ ρε φίλε, η Ρεάλ του Μπενίτεθ, η Ρεάλ του «μισό – μηδέν… κερδίζω» και του «4-0 χάνω») να βάλει οχτώ γκολ στη Μάλμε. Είδε ο Καραουλάνης τον Κριστιάνο να πετυχαίνει τέσσερα τεμάχια, είπε στην κοπέλα του πως θα κάνει τα ίδια στα 8Χ8, καβάλησε τη μηχανή και έκανε το Νέος Κόσμος – Ρέντη σε 3 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα, φωνάζοντας σε όλη τη διαδρομή «θα σουτάρω από παντού, ντου, ντου, ντου».

Με τον «Κριστιάνο των Βαλκανίων» Καραουλάνη να μην έχει πάρει, λοιπόν, τα βραδινά του χάπια και να τρέχει όλο το γήπεδο λες και έψαχνε το μπιφτέκι που του έφαγαν (φήμες θέλουν τον Θάνο Νικολογιάννη να το είχε καταβροχθίσει με μια μπουκιά 3 λεπτά πριν ξεκινήσει το ματς), η ομάδα μας ξεκίνησε το ματς απέναντι στο gazzetta.gr με την ψυχολογία στα ύψη και στόχο να φάει λιγότερα απ’ όσα έβαλε η Ρεάλ. Και κάπου εκεί αρχίσαμε να θυμίζουμε εμείς Ρεάλ.

Απ’ την αρχή δείξαμε τις πολύ άγριες διαθέσεις μας. Ο Δεσύλλας έβριζε τον Νικολογιάννη, ο Μοιρώτσος τον Καραουλάνη και η αγαπημένη οικογένεια του ThinkOver/Panathinaikos24 κάπως, κάπου, σε κάποιο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον «εγκέφαλο» της ομάδας, Μάριο Μανιό. Σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα λεπτά μετά, ο Μοιρώτσος βαρέθηκε να κάθεται στην άμυνα, βγήκε μπροστά, δεν έδωσε τη μπάλα σε 6 ελεύθερους που του τη ζητούσαν, έκλεισε τα μάτια, σούταρε και όταν τα άνοιξε είδε τη μπάλα να είναι στα δίχτυα. 2-0! Όσο κι αν είχαμε συμφωνήσει πριν το ματς να μην προηγηθούμε με 2-0 γιατί όσες φορές το κάνουμε μετά χάνουμε, εμείς εκεί. Την ίδια μαλακία ξανά και ξανά. Και φυσικά, όταν ο Αθανασίου μείωσε σε 2-1, αρχίσαμε να αντιλαμβανόμαστε πως πάλι το ίδιο θα πάθουμε.

Αυτή τη φορά όμως ο Παύλος Κουστέρης είχε διαφορετική άποψη. Ο παίκτης που μεγάλωσε με την αφίσα του Φραγκολιά πάνω απ’ το κρεβάτι του (λόγω της παλαιότερης παρουσίας του Έλληνα ηθοποιού στον Ατρόμητο), αφού ξεπέρασε τον κόουτς Μοιρώτσο και έβγαλε εκείνος τη σύνθεση και το σχήμα, αποφάσισε να γίνει και ο ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Έκοβε, μοίραζε, εκτελούσε. Και όλα αυτά χωρίς ζέσταμα, αφού αποφάσισε να έρθει στο γήπεδο πιο γρήγορα από ποτέ. Τρία λεπτά μετά την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα! Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας μπροστά με 4-1, χάρη σε γκολ του Κουστέρη και του Γαρυφαλάκη, ο οποίος έχει βαλθεί να αποδείξει σε φίλους κι εχθρούς πως με τον Μέσι δεν τους ενώνει μόνο το ίδιο ύψος (3 πόντους πιο κοντός είναι ο δικός μας), αλλά και οι ποδοσφαιρικές ικανότητες.

Το υπέρ μας σκορ έφερε αναστάτωση στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. «Μαλάκες πρέπει να σοβαρευτούμε. Με λίγη προσπάθεια μπορούμε να φάμε μόνο τέσσερα στο δεύτερο ημίχρονο και να χάσουμε τιμητικά με 5-4», ήταν η εντολή του κόουτς Μοιρώτσου, που έβλεπε τα παιδιά του άκρως επηρεασμένα από την Ρεάλ Μαδρίτης και άρχισε να τους παίρνει τη θερμοκρασία. Κι αυτοί οι μπαγάσες, τον διέψευσαν. Όχι με την θερμοκρασία, αφού έχουν μονίμως πυρετό, αλλά με την απόδοσή τους και σημείωσαν και πέμπτο γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και σκόρερ τον Καραουλάνη, ο οποίος προσπάθησε να βγάλει την μπλούζα και να δείξει τους κοιλιακούς του, αλλά αυτή σκάλωσε στην κοιλιά του.

Το gazzetta.gr μείωσε σε 5-2, όταν ο Μοιρώτσος, που προσπαθεί να αποδείξει πως είναι ταυτόχρονα προπονητής, λίμπερο, αμυντικό χαφ, δεκάρι και σέντερ φορ, θυμήθηκε το χωριό του και τη φράση που του έμαθαν όταν ήταν μικρός «ή η μπάλα ή ο παίκτης». Κι απ’ τη στιγμή που πέρασε η μπάλα, αποφάσισε να ρίξει κλωτσιά στον αντίπαλο που έφευγε τετ α τετ. Πέναλτι, εκτέλεση, γκολ, 5-2.

Οι αντίπαλοι απέκτησαν ψυχολογία, άρχισαν να πιέζουν, αλλά κάπου εκεί κάναμε την κίνηση που έμελλε να γύρει οριστικά την πλάστιγγα υπέρ μας. Βγάλαμε τον Θάνο Νικολογιάννη, που μετά από 50 λεπτά αγώνα δεν μπορούσε ακόμα να χωνέψει το μπιφτέκι που είχε φάει και βάλαμε τον Μπάκα, που είχε πάρει τις ανάσες του από την αρχή του αγώνα στον πάγκο και μπήκε μέσα για να αποδείξει πως στο επόμενο ματς πρέπει να τον αφήσουμε εκεί για λιγότερα από είκοσι λεπτά. Ο Μπάκας πήγε να παίξει… μπακ (ωραίο ε;) από την πλευρά που ήταν ο διαιτητής, του έπιασε και την κουβέντα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ακυρώσει 4 γκολ στους αντιπάλους, να τους δώσει 7 κίτρινες και να τους απειλήσει πως την επόμενη φορά που θα μιλήσουν θα τους δώσει τον Δεσύλλα να παίξει μαζί τους.

Κάπου εκεί οι παίκτες του gazzetta φοβήθηκαν πραγματικά, αφού με τον Δεσύλλα στην ομάδα τους θα είχαν κίνδυνο να χάσουν και όλα τα επόμενα παιχνίδια και αποδέχτηκαν τη μοίρα τους και την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα μας το εκμεταλλεύτηκε, ο Σπανομανώλης φώναζε από το τέρμα «μην σταματάτε, μην σταματάτε» κι αφού είδε τη μπάλα να σταματάει περίπου 26 φορές στα δοκάρια του, μας ανέβασε την ψυχολογία κάνοντας μας να καταλάβουμε πως «μια καλή ομάδα πρέπει να ξεκινάει πάντα από τρία καλά δοκάρια στην εστία της». Ο Γαρυφαλάκης έβαλε το έκτο, ο Κουστέρης πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς με λόμπα με εξωτερικά φάλτσα, αλλά του τη χάλασε το τερματοφύλακας που την έπιασε και την έβαλε μόνος του τελικά και το τελικό 7-2 μας βρήκε όλους να πανηγυρίζουμε μία ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα των ιστοσελίδων, που μας φέρνει στους 10 βαθμούς σε έξι ματς και μας εδραιώνει στην πρώτη τετράδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα αποφάσισε τα παρακάτω.

Α) Να δώσει έξτρα πριμ στους απόντες Φραγκουλάκη και Σταυρακάκη, ώστε να μην ξανά έρθουν, καθώς χωρίς αυτούς η ομάδα είναι όαση.

Β) Να γιορτάσει τη νίκη της για ακόμα μία φορά στο νυχτερινό κέντρο «Οι Κοτοπουλάδες».

Γ) Να αλλάξει ρόλο στον Σταύρο Χονδροθύμιο και από τεχνικός διευθυντής που ήταν μέχρι πρότινος, να τον αναδείξει σε πρόεδρο, λόγω όγκου, παρουσιαστικού και τρόπου με τον οποίο καπνίζει.

Δ) Να αγωνίζεται ΜΟΝΟ τις βραδιές που νωρίτερα έχει Τσάμπιονς Λιγκ.

Ε) Να ζητήσει από τον γιατρό του Καραουλάνη να μην του δίνει τα χάπια του πριν από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

ΣΤ) Να επιβάλλει την παρουσία της Ζέτας στον πάγκο. Η Ζέτα είναι ψυχάρα. Ειδικά την ώρα που πήγε να πέσει ξύλο, εκείνη έκλεισε τα μάτια της και μας έδωσε περίσσιο θάρρος.

Οι αποφάσεις έγιναν δεκτές από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών:

Βασίλης Μοιρώτσος (προπονητής, λίμπερο, χαφ, φορ, οικογενειάρχης και άνθρωπος): «Είμαι απογοητευμένος γιατί τους έβαλα όλους να δουν Ρεάλ Μαδρίτης και να μου υποσχεθούν πως θα βάλουμε όσα και εκείνοι. Βάλαμε όμως ένα λιγότερο. Τις δικαιολογίες πως κανείς δεν είδε το όγδοο γκολ, γιατί το είχαν γυρίσει και έβλεπαν Βόλφσμπουργκ – Γιουνάιτεντ, δεν τις πιστεύω. Ποιος άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο βλέπει τη σήμερον ημέρα τη Γιουνάιτεντ; Ας είμαστε σοβαροί».

Πάνος Καραουλάνης (Κριστιάνο των Βαλκανίων): «Ξέρω πως το μπιφτέκι το έχει φάει ο Θάνος. Κρίμα γιατί ο πατέρας του είναι φίλος μου και δεν το περίμενα».

Διονύσης Δεσύλλας (ιδιοκτήτης media, ιδιοκτήτης Τυφλόμυγας, ιδιοκτήτης αλυσίδας αντί-ποδοσφαιρικών κανόνων, ποδοσφαιχαχαχαχαχα): «Ελάτε απ’ το μαγαζί να τα πούμε και να τα πιούμε. Για το ματς; Ποιο ματς; Ελάτε απ’ το μαγαζί να τα πούμε και να τα πιούμε. Μα τι μου λες. Δεν ξέρω για κανένα ματς. Ελάτε απ’ το μαγαζί να τα πούμε και να τα πιούμε. Ποιο gazzetta; Τυφλόμυγα το λένε το μαγαζί. Άντε λοιπόν».

Γιώργος Σπανομανώλης (τερματοφύλακας, πουλί, φάντομ, ραδιοφωνικός παραγωγός εκπομπής που ακούνε οι ξενύχτηδες, φίλος με τα δοκάρια): «Ααααα, ήταν μια άκρως σημαντική νίκη, ααααα, ήταν μια σπάνια εμφάνιση από μέρους μου, ααααα, θα έλεγα πως ήμουν ο καλύτερος του γηπέδου, αααα, με τέτοιον Σπανομανώλη δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα στο μέλλον».

Η σύνθεση της ομάδας μας: Σπανομανώλης, Δεσύλλας, Μοιρώτσος (1), Νικολογιάννης, Γαρυφαλάκης (2), Μανιός (1), Κουστέρης (2), Καραουλάνης (1), Μπάκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE