ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Κύριοι Αγγελόπουλοι, το τερματίσατε!

Τη στιγμή που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί ήπιους τόνους, όπως είχε δεσμευτεί, οι αφοι Αγγελόπουλοι, για μια ακόμη φορά, ασχολούνται με τον εξάστερο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, συνεχίζοντας την τακτική της... ανακοινωσιομανίας! Γράψει ο Ψυχίατρος.

Κύριοι Αγγελόπουλοι, το τερματίσατε!

Τα έχουμε ξαναγράψει ουκ ολίγες φορές. Το προφίλ των “καλών παιδιών” για τους αδερφούς Αγγελόπουλους έχει πάει… περίπατο και πλέον και οι τυφλοί έχουν δει! Σε μια εποχή που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός διατηρεί χαμηλούς τόνους, όπως είχαν δηλώσει και οι άνθρωποι της εξ’ αρχής, οι ιδιοκτήτες της ομάδας του Πειραιά συνεχίζουν το βιολί τους. Και να σου οι ανακοινώσεις, και να σου οι επιθέσεις, και να σου οι ειρωνίες, χωρίς λόγο και αφορμή! Πιο πρόσφατο παράδειγμα, η ανακοίνωση που βγήκε το βράδυ της Τετάρτης, που επί της ουσίας δεν λέει τίποτα. Απλώς, καταδεικνύει την… καούρα που έχουν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με τον εξάστερο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Πως αλλιώς να εξηγηθεί το συγκεκριμένο “φαινόμενο”;

Το επαναλαμβάνουμε: Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι συνεπής στα όσα δήλωσαν οι ιθύνοντές της από την αρχή της σεζόν. Δεν ανεβάζει τους τόνους, δεν προκαλεί, δεν δυναμιτίζει το κλίμα. Κάτι που γίνεται συνεχώς από την άλλη πλευρά, με τα “καλά παιδιά” (τα ποια;) να “ξύνονται” και να τρελαίνονται ακόμη περισσότερο όταν δεν βλέπουν απάντηση από το “τριφύλλι”, που δείχνει να είναι 100 επίπεδα πιο ψηλά, με τη στάση που κρατάει.

Και πρέπει, επιτέλους, να τονιστεί το εξής: Ας σταματήσει, επιτέλους, η “καραμέλα” με τον… πόλεμο ανακοινώσεων. Κανένας πόλεμος δεν γίνεται όταν το κλίμα δυναμιτίζεται από τη μια πλευρά. Ο ΟΣΦΠ είναι αυτός ο οποίος κάθε λίγο και λιγάκι θέλει να υπάρχει όξυνση των πνευμάτων, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν του κάνει τη χάρη. Ξεκάθαρα πράγματα, για να μην μπερδευόμαστε και φυσικά να σταματήσουν οι συμψηφισμοί και η λογική του τσουβαλιάσματος, που τόσο πολύ βολεύει. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ίδιος με αυτούς και το αποδεικνύει φέτος με τη στάση του.

Κάτι κάτι τελευταίο. Καλά βρε αθεόφοβοι Αγγελόπουλοι. Τόσο πολύ σέβεστε την ιστορία της ομάδας σας, που σχεδόν μια ώρα από την αναμέτρηση του ΟΣΦΠ με την Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, “ανεβάζετε” ανακοίνωση για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο; ‘Ή μήπως δεν ασχολείστε καθόλου με τίποτε άλλο, παρά μόνο με τον Παναθηναϊκό; Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά…

Ο Ψυχίατρος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ