ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Μαρινάκη η προπόνηση

Κανονικά συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση ο Νίκος Μαρινάκης παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε το πρωί. Την ίδια στιγμή βάρος στην τακτική έριξε ο Αντρέα Στραματσόνι.

Με Μαρινάκη η προπόνηση

Με τον Νίκο Μαρινάκη να συμμετέχει κανονικά πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός μπακ είχε μια μικρή κάκωση στον τετρακέφαλο που δεν τον εμπόδισε τελικά στο να συμμετάσχει στην προπόνηση.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν την προπόνηση με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν διάφορες ασκήσεις τακτικής. Ο Ιταλός προπονητής δίνει μεγάλη σημασία στην τακτική κάτι που φαίνεται και από τις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ταυτόχρονα, ο Μπεργκ ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αμπέντ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και ο Τελάντερ θεραπεία.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται να προπονηθούν πάλι αύριο στις 4 το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...