ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τον δυσκολεύει στη Λεωφόρο (Vids)

Δύσκολος αντίπαλος αποδεικνύεται ο Αστέρας Τρίπολης για τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου, καθώς οι «πράσινοι» σε τέσσερις αναμετρήσεις έχουν 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Τον δυσκολεύει στη Λεωφόρο (Vids)

Οι «πράσινοι» σε τέσσερις αναμετρήσεις (δύο για την κανονική περίοδο και δύο για τα πλέι οφ) αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης στη φυσική τους έδρα, καθώς μετρούν δύο νίκες ενώ υπάρχουν και δύο ισόπαλα αποτελέσματα, από τη σεζόν 2013-2014, χρονιά που ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Παναθηναϊκός παράλληλα, θα είναι η δεύτερη σερί χρονιά που θα αντιμετωπίσει τους Αρκάδες σε μια αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών, καθώς και πέρυσι στο του β’ γύρου που είχε λήξει ισόπαλο με 2-2 (04/04/15), οι «πράσινοι» είχαν αγωνιστεί χωρίς θεατές λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

29/09/13 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-1 (Καν. Περ)

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

11/05/14 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (Πλέι οφ)

04/04/15 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 2-2 (Καν. Περ)

03/06/15 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (Πλέι οφ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.