ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού»

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί, εξέφρασε στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος σε δείπνο που τους παρέθεσε, ζητώντας τους παράλληλα την δεύτερη θέση.

Αλαφούζος: «Θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού»

Το δικό του μήνυμα θέλησε να περάσει ο Γιάννης Αλαφούζος στους αρχηγούς του Παναθηναϊκού σε δείπνο που τους παρέθεσε την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο πρόεδρος των «πρασίνων» προανήγγειλε δικαστικές εξελίξεις και τιμωρία του Ολυμπιακού, στους Κάρλος Ζέκα, Τάσο Λαγό, Στέφανο Κοτσόλη και Μάρκους Μπεργκ, ζητώντας τους παράλληλα την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αλλά και το Κύπελλο.

«Παρά τις τιμωρίες, πρέπει να κάνουμε ό,τι περνάει απ΄το χέρι μας για να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Διότι αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις στα δικαστικά ζητήματα εντός της χρονιάς και περιμένω πως θα υπάρξει τιμωρία του Ολυμπιακού για το θέμα της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή τη φορά θα γίνουν πολλά πράγματα. Και βεβαίως πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τον Τάκη Φύσσα το τελευταίο 48ωρο κάνουν προσπάθειες σύσφιξης σχέσεων εντός της ομάδας, καθώς εκτός του δείπνου με τους αρχηγούς, υπήρξε και χθες μετά το τέλος της προπόνησης, με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.