ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη να… τελειώνει

Την νίκη-πρόκριση που θα τον οδηγήσει στο Τοp 16 θα επιδιώξει απόψε το βράδυ (21:45, ΕΡΤ, panathinaikos24.gr) o Παναθηναϊκός κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ.

Νίκη να… τελειώνει

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να… παιδεύτηκε περισσότερο του αναμενομένου, απόψε (21:45, ΕΡΤ, panathinaikos24.gr) όμως θα βάλει τέλος, υποδεχόμενος την Ζιέλονα Γκόρα, όπου θα διεκδικήσει την νίκη- πρόκριση για το Top-16.

Σε περίπτωση που το εν λόγω σενάριο είναι εφικτό, τότε οι «πράσινοι», θα ταξιδέψουν στη Λιθουανία για την τελευταία αγωνιστική, όπου με νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις θα τερματίσουν στην τρίτη θέση και θα αποφευχθεί ο ελληνικός εμφύλιος στην επόμενη φάση. Αν όμως ηττηθούν, τότε θα είναι τέταρτοι και θα αντιμετωπίσουν (και) τον Ολυμπιακό.

Όπως και να έχει το μυαλό και η προσοχή όλων είναι… στραμμένη στο αποψινό παιχνίδι με τους Πολωνούς, καθώς αν τυχόν δεν έρθουν τα πράγματα όπως πρέπει, τότε ο Παναθηναϊκός θα χρειάζεται στο τέλος είτε νίκη στο Κάουνας, είτε ήττα της Ζιέλονα από την Καρσίγιακα, ώστε να αποφύγει το σοκ.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.382 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Τζόρτζεβιτς φαίνεται να βρίσκει το δρόμο της (αγωνιστικά και ψυχολογικά) με τις δύο συνεχόμενες νίκες σε Σμύρνη και ΟΑΚΑ, απέναντι σε Καρσίγιακα και Μπαρτσελόνα να αποτελούν σήμα κατατεθέν και για μία ανάλογη συνέχεια. Έτσι, ο εξάστερος με την στήριξη του κόσμου του απόψε το βράδυ έχει  τον τρόπο να επιβληθεί στους Πολωνούς και να ολοκληρώσει τον πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό στόχο.

Τέλος, αγωνιστικά προβλήματα για τον Τζόρτζεβιτς δεν υπάρχουν, πέραν του μακροχρόνια απόντα Μποχωρίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.