ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Παναθηναϊκός μοιράζει… χαμόγελα!(vid)

Το δικό τους μήνυμα απέστειλαν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης και Βλάντο Γιάνκοβιτς, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους φίλους στην εορταστική εκδήλωση που θα γίνει για καλό σκοπό το Σάββατο(12/12) στις 12μ.μ στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ο Παναθηναϊκός μοιράζει... χαμόγελα!(vid)

Χαμόγελα για καλό σκοπό θα… μοιράσουν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης και  Βλάντο Γιάνκοβιτς το Σάββατο (12/12) στις 12μ.μ στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μέσα από ένα πολύ όμορφο video απέστειλαν κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους φίλους να παρευρεθούν στην  εορταστική εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στέλνουν το δικό τους μήνυμα και προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.085 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Στην εκδήλωση θα είναι παρόντες παίκτες της ομάδας ενώ θα υπάρχουν happenings και πολλές όμορφες στιγμές για τα παιδιά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα PAOSHOP, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Stoiximan.gr ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία που άρχισε στις 4/12 και θα διαρκέσει ως τις 31/12/2015. Για κάθε αγορά από τα PAOSHOP, στο διάστημα αυτό, ένα ποσοστό ενισχύει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 Επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την εικόνα ενός παιδιού που χαμογελά…

 Δείτε το σχετικό βίντεο και δίνουμε ραντεβού στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...