Χαμόγελα για καλό σκοπό θα… μοιράσουν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Λευτέρης Μποχωρίδης και  Βλάντο Γιάνκοβιτς το Σάββατο (12/12) στις 12μ.μ στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μέσα από ένα πολύ όμορφο video απέστειλαν κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους φίλους να παρευρεθούν στην  εορταστική εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 «O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στέλνουν το δικό τους μήνυμα και προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

 Στην εκδήλωση θα είναι παρόντες παίκτες της ομάδας ενώ θα υπάρχουν happenings και πολλές όμορφες στιγμές για τα παιδιά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα PAOSHOP, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Stoiximan.gr ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία που άρχισε στις 4/12 και θα διαρκέσει ως τις 31/12/2015. Για κάθε αγορά από τα PAOSHOP, στο διάστημα αυτό, ένα ποσοστό ενισχύει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 Επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την εικόνα ενός παιδιού που χαμογελά…

 Δείτε το σχετικό βίντεο και δίνουμε ραντεβού στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου