ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Κουμπάροι εισαγγελέας και εισηγητής του βουλεύματος Koriopolis»!

Νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του βουλεύματος για τα στημένα του 2011. Κουμπάροι ο συντάκτης Πούλιος κι ο εισηγητής Τζιμπλάκης, οι οποίοι ήδη διερευνώνται ποινικά από τον Άρειο Πάγο για παρατυπίες!

«Κουμπάροι εισαγγελέας και εισηγητής του βουλεύματος Koriopolis»!

Ένα νέο ισχυρό πλήγμα για την όποια αξιοπιστία απέμεινε του βουλεύματος με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη με σοβαρές κατηγορίες 80 και πλέον άτομα, μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, αποτελεί η αποκάλυψη – πληροφορία, από αξιόπιστες πηγές του volosday.gr, σύμφωνα με την οποία οι δύο ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί, ο Εισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Πούλιος και ο Εφέτης, Ιωάννης Τζιμπλάκης, συντάκτης ο πρώτος και εισηγητής – εφέτης ο δεύτερος του βουλεύματος για την υπόθεση Koriopolis, δηλαδή αυτή με τους «στημένους» ποδοσφαιρικούς αγώνες του 2011, συνδέονται και με συγγενικούς δεσμούς και συγκεκριμένα είναι κουμπάροι και πλέον η αναίρεση – απόσυρση του βουλεύματος αυτού φαντάζει και είναι μονόδρομος για την ηγεσία της Ελληνικής Δικαιοσύνης!

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ