ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ντέρμπι αποδείξεων…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο από τη Βουλιαγμένη, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών στο πόλο, ψάχνοντας τη νίκη σε ένα ντέρμπι, που θα του αναπτερώσει την ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας.

Ντέρμπι αποδείξεων…

Οι «πράσινοι», προσπαθούν να χτίσουν μια νέα ομάδα, σε μια χρονιά, που μέχρι στιγμής αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα, στον κόσμο της ομάδας. Η βαριά ήττα στο πρώτο-και μεγαλύτερο-ντέρμπι της χρονιάς, από τον Ολυμπιακό, στεναχώρησε κόσμο και ομάδα και άπαντες έκτοτε δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να αλλάξουν την εικόνα τους, προς το καλύτερο, μέσα στο τμήμα.

Το ντέρμπι με τον ΝΟΒ, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, για να πάρει η ομάδα του Λοράντου, μια μεγάλη νίκη, που θα δώσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Αυτό το ντέρμπι θα είναι και το τελευταίο της χρονιάς, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων υδατοσφαίρισης, θα ξεκινήσουν και πάλι στις 30/1/2016, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ενόψει της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι, 10-23 Ιανουαρίου.

Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα
Δεύτερη ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Σαλαμίνα 71 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς διεξάγεται αύριο (12/12, 16:00, Novasports3) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, στη Βουλιαγμένη, με διαιτητές τους Κουρέτα και Σταυρίδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.