ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αφρουδάκης: «Νίκη με καλή εμφάνιση…»

Νίκη με καλή εμφάνιση, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού, απέναντι στη Βουλιαγμένη, αύριο το μεσημέρι στο κολυμβητήριο του Λαιμού, σύμφωνα με τον αρχηγό των «πράσινων», Γιώργο Αφρουδάκη.

Αφρουδάκης: «Νίκη με καλή εμφάνιση…»

Ο φουνταριστός του «τριφυλλιού», θεωρεί, πως με νίκη επί του ΝΟΒ, ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το χαμένο έδαφος και εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, η ομάδα θα βελετιωθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αφρουδάκη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου κύκλου των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων πριν την διακοπή και θέλουμε να το συνδυάσουμε με μία νίκη επί της Βουλιαγμένης, που αποτελεί και το βασικό μας αντίπαλο σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των στόχων μας για τη φετινή σεζόν. Αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία μας στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή, με νίκη στο αυριανό παιχνίδι, θα έχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από τη βαθμολογική απώλεια που επήλθε από τα ισόπαλα αποτελέσματα με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Υδραϊκό.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 1.808 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στο δεύτερο γύρω παίζουμε στην έδρα μας τα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια, θα έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Από κει και πέρα, η Βουλιαγμένη είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πρέπει εκτός από ένα καλό αποτέλεσμα, μα πραγματοποιήσουμε και μια καλή εμφάνιση. Θεωρώ ότι η διακοπή θα μας ωφελήσει και θα μας δώσει τη δυνατότητα να δουλέψουμε περισσότερο και να βελτιωθούμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...