ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το ξέσπασμα του «Βασιλιά» (vid)

Ποιος είδε και δεν… φοβήθηκε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου του 2009, όταν ο Σέρβος κόουτς, άστραψε και βρόντηξε… κατά των παικτών του. Στο τέλος της χρονιάς ο Παναθηναϊκός κατακτά το 2ο triple crown της ιστορίας του.

Το ξέσπασμα του «Βασιλιά» (vid)

Ο Παναθηναϊκός μόλις έχει κερδίσει την Πρόκομ με 75-53 στο ΟΑΚΑ, ωστόσο η αδιαφορία των παικτών του Ζοτς, τον εκνεύρισε τα μάλα… χαρακτηριστικό εκείνης της βραδιάς, το γεγονός, πως στα μισά της πρώτης περιόδου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, άλλαξε μεμιάς την βασική του πεντάδα, εν μέσω επιφωνημάτων και επευφημιών από τον κόσμο που βρισκόταν στο κλειστό.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι, ο Σέρβος, τα είπε χύμα και… τσουβαλάτα στους παίκτες του, μαζί με τους οποίους, πανηγύρισε στο τέλος της χρονιάς, το triple crown.

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ