ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Στη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα, στο ματς με τον Άρη Πετρούπολης, στάθηκε η Μαργαρίτα Μάλαμα, η οποία αναφέρθηκε και στην επιστροφή της Ιωάννας Δίελα, μετά από πολύ καιρό.

«Να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Αναλυτικά όσα είπε η βοηθός του Πέτρου Πρέκα, Μαργαρίτα Μάλαμα: 

«Η μοναδική παγίδα στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη Πετρούπολης είναι να μην κατέβουμε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε σημάδια χαλαρότητας, κάτι το οποίο όμως δεν πρόκειται να συμβεί. Πάντα ο προπονητής φροντίζει να δίνει σε όλους κίνητρα και να οριοθετεί στόχους σε όλα τα παιχνίδια».

Αναφορικά με την επιστροφή της Ιωάννας Δίελα ανέφερε: «Η ίδια η παίκτρια έχει περάσει πολλά λόγω του τραυματισμού της, που την ανάγκασε να μείνει εκτός γηπέδων για καιρό. Γνωρίζω ότι επιθυμεί πολύ να παίξει μπάσκετ, της αρέσει, είναι καλή σε αυτό και είχαμε τη χαρά να τη δούμε στο τελευταίο μας παιχνίδι να εμφανίζεται απόλυτα έτοιμη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.