ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Έπρεπε να είχαμε προκριθεί νωρίτερα»

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τον πρώτο του στόχο που ήταν η πρόκριση στο Τοp-16, αν και αυτό θα έπρεπε να είχε συμβεί νωρίτερα σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Τζόρτζεβιτς: «Έπρεπε να είχαμε προκριθεί νωρίτερα»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», στάθηκε στην καλή άμυνα  της ομάδας και στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να είχε προκριθεί νωρίτερα.

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε. Παίξαμε καλή άμυνα. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας με την πρόκριση στο Top 16. Θα έπρεπε, όμως, να το έχουμε κάνει νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά ο Τζόρτζεβιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.