ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

«Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός»

Ο Δήμος Δερμιτζάκης, μέσα από το blog του, στο panathinaikos24.gr, γράφει για το ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη και τη σημασία, που έχει για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού, στο πρωτάθλημα.

«Έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ο Παναθηναϊκός»

Καλησπέρα στον κόσμο του Παναθηναϊκού,

Αύριο έχουμε το ντέρμπι, απέναντι στη Βουλιαγμένη. Μια ομάδα η οποία έχει τεράστια ιστορία στο άθλημα και πρωταγωνιστεί χρόνια.

Εμείς είμαστε μια ομάδα καινούργια, αλλά με τεράστιο όνομα! Ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, έτοιμος να πρωταγωνιστήσει. Πρέπει να συνεχίσουμε την περσινή πορεία και να καταφέρουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα.

Πέρσι βάλαμε τις βάσεις, πηγαίνοντας  και στους δύο τελικούς και φέτος θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και ακόμα περισσότερο…

Για να συμβεί αυτό, πρέπει να κερδίσουμε έναν εκ των βασικών μας αντιπάλων, που είναι η Βουλιαγμένη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ντέρμπι, ωστόσο πιστεύουμε στους εαυτούς μας και πιστεύουμε πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, θα κερδίσουμε.

Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά, με νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε αύριο, με όλες μας τις δυνάμεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ