ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρόταση γάμου στο ΟΑΚΑ (Pics)

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού, πήρε τη μεγάλη απόφαση και ζήτησε την κοπέλα του σε γάμο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του «τριφυλλιού» με τη Ζιέλονα Γκόρα.

Πρόταση γάμου στο ΟΑΚΑ (Pics)

Όλα άρχισαν, όταν η κοπέλα βρέθηκε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στο παρκέ, για τα συνηθισμένα παιχνίδια που διοργανώνουν οι ομάδες για τους φιλάθλους.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÆÉÅËÏÍÁ ÃÊÏÑÁ

Τη στιγμή που η κοπέλα ετοιμαζόταν να ρίξει το δεύτερο σουτ (το πρώτο ήταν φυσικά άστοχο), ο υπεύθυνος της ζήτησε να κοιτάξει στα μάτριξ του γηπέδου, στο οποίο τελικά έπαιξαν φωτογραφία του μελλοντικού ζεύγους.

Με το τέλος των φωτογραφιών, στο βίντεο υπήρχε προφανώς η ερώτηση: «Θα με παντρευτείς, Δήμητρα;». Ο κόσμος αποθέωσε εκείνη τη στιγμή και τους δύο, ενώ η Δήμητρα είπε το «ΝΑΙ», κάτω από τα χειροκροτήματα των φιλάθλων.

Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης LIVE STREAMING 45.701 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÆÉÅËÏÍÁ ÃÊÏÑÁ
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÆÉÅËÏÍÁ ÃÊÏÑÁ
1363762

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.