ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φιλιπόφσκι: «Πιο γρήγορος και δυνατός ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής της Ζιέλονα Γκόρα, Σάσο Φιλιπόφσκι, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό συγχαρητήρια, για τη νίκη, απέναντι στην ομάδα του.

Φιλιπόφσκι: «Πιο γρήγορος και δυνατός ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός των Πολωνών, όσον αφορά την ομάδα του, είπε πως πάλεψε μόλις μία περίοδο.

Όσα είπε ο Σάσο Φιλιπόφσκι:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για ένα σπουδαίο παιχνίδι και μία μεγάλη νίκη. Έπρεπε να βάλουμε περισσότερη ενέργεια στο παιχνίδι μας. Ήταν πιο γρήγοροι και πιο δυνατοί, ενώ ήταν 100% συγκεντρωμένοι. Παλέψαμε μόνο για μία περίοδο. Εύχομαι τα καλύτερα στο μέλλον για τον Παναθηναϊκό. Σήμερα έδειξαν τη δύναμή τους και ήταν θαυμάσιοι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.