ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Περιμένει τις εξελίξεις με την «εγκληματική οργάνωση» ο Πατέρας

Ο Νικόλας Πατέρας περιμένει να δει τις δικαστικές εξελίξεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα αποφασίσει για το αν θα μπει εκ νέου στα κοινά του Παναθηναϊκού, ή όχι.

Περιμένει τις εξελίξεις με την «εγκληματική οργάνωση» ο Πατέρας

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βεργής στη «Livesport», ο πρώην πρόεδρος των «πρασίνων» περιμένει να δει τις δικαστικές εξελίξεις, σχετικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ανάλογα με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, θα αποφασίσει αν θα εμπλακεί και πάλι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πατέρας, περιμένει την εισήγηση του εισαγγελέα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» και σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό αναμένεται να συμβεί στα μέσα της άνοιξης, όταν και ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» θα πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.