ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Να στηρίξουμε τις σημαντικές προσπάθειες»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη γιορτή του PAO Shop και με δηλώσεις του, τόνισε πως θα πρέπει να στηρίξουν όλοι αυτές τις προσπάθειες.

Αλβέρτης: «Να στηρίξουμε τις σημαντικές προσπάθειες»

Ο Διευθυντής των «πράσινων» ακαδημιών της ΚΑΕ, έδωσε το «παρών» στην πράσινη γιορτή για το «Χαμόγελο του παιδιού» και μετά το τέλος της, αναφέρθηκε στη σημαντική αυτή κίνηση που έκαναν οι άνθρωποι της ΚΑΕ και του PAO Shop.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να κοιτάξουμε κι εμείς από την πλευρά μας να στηρίξουμε αυτές τις προσπάθειες, γιατί τις μέρες που διανύουμε είναι σημαντικές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...