ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δίελα: «Παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει»

Παίξαμε όπως είχαμε πει στις προπονήσεις, τόνισε η Ιωάννα Δίελα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Άρη Πετρούπολης.

Δίελα: «Παίξαμε όπως είχαμε σχεδιάσει»

Η νεαρή γκαρντ, μιλώντας για την αναμέτρηση, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Άρης Πετρούπολης και ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε σύμφωνα με όσα είχαν δουλέψει στις προπονήσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η γκαρντ του «τριφυλλιού»:

«Με το σημερινό παιχνίδι έκλεισε ο κύκλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος. Σήμερα είχαμε ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι, κάτι που δε σημαίνει όμως ότι δε σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, που ως νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα, κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και δύσκολη θα έλεγα, εξαιτίας της απουσίας των δύο ξένων.

Εμείς από την πλευρά μας παίξαμε με τον τρόπο που είχαμε προγραμματίσει, το παιχνίδι κύλησε ομαλά και για ακόμη μία φορά πήραμε τη νίκη».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.007 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...