ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαμαντίδης: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά»

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς και δεν αλλάζει την απόφαση του, παρά τις προσπάθειες του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το αντίθετο.

Διαμαντίδης: «Θα είναι η τελευταία μου χρονιά»

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τη Ζιελόνα, πως θα αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς, καθώς έχει πάρει οριστικά την απόφαση του και μίλησε για τη φιλία του με τον Βασίλη Σπανούλη, παρά τη μεταγραφή του τελευταίου στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, λέγοντας την ατάκα: «Πλέον είναι μπροστά και εμείς πάμε από πίσω του».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Δεν έχω να πω κάτι νέο ως προς την απόφασή μου να αποσυρθώ το καλοκαίρι. Ο κόουτς λέει αυτό που θέλει και πιστεύει, από ‘κει και πέρα, εγώ θα κάνω αυτό που πιστεύω. Θα είναι η τελευταία χρονιά μου. Δεν υπάρχει πρέσινγκ από τον κόουτς, απλά έχω πάρει την απόφασή μου».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.168 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Βασίλη Σπανούλη και τη φιλιά που υπάρχει: «Με τον Βασίλη ήμασταν συμπαίκτες, πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν μια προσωπική απόφαση. Σαφώς υπάρχει κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το ματς, μεταξύ των δύο ομάδων. Αλλά φίλος του ήμουν και φίλος του θα είμαι. Του εύχομαι τα καλύτερα, να είναι υγιής, να χαίρεται την οικογένεια και τα παιδάκια του και όταν παίζει μαζί μας… να χάνει! Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Βασίλη, αν γράφτηκε κάτι δεν ισχύει και δεν δίνω σημασία. Όταν ξέρω πως με κάποιον είμαι καλά, δεν χρειάζεται να βάλω κάτι στο μυαλό μου», ανέφερε σχετικά στη NOVA.

Και η ώρα της αποθέωσης για τον Νικ Καλάθη:«Ο Νικ ανήκει στους κορυφαίους παίκτες. Δεν χρειάζεται να σκοράρει πάντα, κάνει πάρα πολλά πράγματα για την ομάδα, είναι πολύ σημαντική η παρουσία του. Είναι ένας άνθρωπος που καταλαβαίνει πού έχει έρθει και ποιος είναι ο ρόλος του. Έφυγε στα 21-22, τώρα είναι στα 26. Είναι πιο έτοιμος, έχει βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού του. Πλέον είναι μπροστά και εμείς πάμε από πίσω του… (σ.σ μεγάλη ατάκα)».

Για την πορεία του Παναθηναϊκού και το πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή: «Όταν προπονείσαι και δουλεύεις πράγματα που πρέπει να δουλέψεις, τότε αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Είμαστε σε καλό δρόμο…Είμαστε καινούργια ομάδα, προσπαθούμε να καταλάβουμε τη φιλοσοφία του κόουτς. Σιγά-σιγά αντιλαμβανόμαστε και εμείς τι θέλει. Εγώ θεωρώ πως δεν φταίει το ταξίδι που έκανες αν έχασες πχ ένα ματς. Αυτό είναι κοροϊδία. Αν δεν μπορείς να βγάλεις τα πράγματα που πρέπει στο παρκέ, τότε αυτό φταίει, όχι τα ταξίδια ή η κούραση».

Για το… Βερολίνο: «Δεν μπορώ να πω αν θα φτάσουμε στο Final-4. Μακάρι να το πετύχουμε, χρειάζεται δουλειά για να φτάσεις εκεί. Εμείς προσωπικά κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι… Δεν κοιτάμε μακριά. Στόχος μου να είμαι υγιής ως το τέλος της σεζόν. Είναι μακρινό το ταξίδι…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.