ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δουλεύουμε, δεν σταματάμε…»

Το παιχνίδι με τη Ζιέλονα Γκόρα αποτελεί παρελθόν και άπαντες στον Παναθηναϊκό πρέπει να στρέψουν το βλέμμα τους στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Δουλεύουμε, δεν σταματάμε…»

Ο τεχνικός των «πράσινων» στάθηκε στο γεγονός πως είδε τους παίκτες του να παίζουν με αυτοθυσία και να χαίρονται τον αγώνα, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως οι όλοι στην ομάδα πρέπει να θυμούνται τα παιχνίδια που δεν ήταν καλοί, ούτως ώστε να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνας μας και ειδικά την άμυνα που είναι το σήμα κατατεθέν μας. Ασφαλώς είμαι ικανοποιημένος με την πρόκριση που ήταν ο πρώτος και μικρός μας στόχος. Το κάναμε λίγο αργότερα από όσο περιμέναμε, αλλά έτσι είναι η διοργάνωση φέτος. Η Ζιέλονα Γκόρα είχε δύο σημαντικές απουσίες και το εκμεταλλευτήκαμε, καθώς ήμασταν εξαιρετικοί, ειδικά στο κοντά στο καλάθι».

Για τη συνέχεια:

«Όλα πήγαν καλά, αλλά πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι. Έχουμε ακόμα ένα ματς το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε στο Κάουνας όπου επικρατεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Όμως το πιο σημαντικό για εμάς είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε τον κόσμο να έρθει  να μας στηρίξει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν η ομάδα είναι πλέον «ομάδα Τζόρτζεβιτς» και αν περιμένει ακόμα καλύτερα πράγματα στη συνέχεια:

«Αυτή είναι η πρόθεσή μου, να γίνει η ομάδα όπως θέλω. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αλλά μου αρέσουν πολλά από αυτά που βλέπω, όπως η διάθεση και η θυσία στην άμυνα. Σε αυτό δουλεύουμε. Δεν σταματάμε. Όμως δεν είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή. Δεν σταματάμε. Η άμυνα βελτιώνεται και αυτό βοηθά και την επίθεση, καθώς από την άμυνα αποκτάς πίστη και αυτοπεποίθηση και αυτά βγαίνουν στην επίθεση. Μου αρέσει ότι είδα παίκτες στο παιχνίδι να το απολαμβάνουν».

Για το που βλέπει το «ταβάνι» της ομάδας στη διοργάνωση:

«Πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε τώρα. Πρέπει να θυμόμαστε τα παιχνίδια που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το έχω πει πολλές φορές και μπορεί να γίνομαι κουραστικός και βαρετός, αλλά είναι πολύ σημαντική η ένταση των προπονήσεων αυτές τις τέσσερις εβδομάδες.

Πλέον κάνουμε λιγότερα λάθη, καταλαβαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο, τόσο οι νέοι τους παλιοί, αλλά και οι παλιοί γνωρίζουν πλέον ποια είναι τα δυνατά σημεία των νέων παικτών, αλλά και τα μειονεκτήματά τους. Οι παίκτες δένουν μπασκετικά και μερικά πράγματα έρχονται πιο εύκολα. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία και κρύβουμε τις αδυναμίες. Έχουμε έξυπνους παίκτες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...