ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Reset στο Top-16»

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να μπει στη φάση του Top-16, ξεχνώντας την πορεία του στους ομίλους, σύμφωνα με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Γιάνκοβιτς: «Reset στο Top-16»

Ο Παναθηναϊκός είχε μέχρι τώρα στη σεζόν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, ενώ το τελευταίο διάστημα η απόδοση της ομάδας έχει βελτιωθεί αισθητά.

Σύμφωνα με τον Γιάνκοβιτς, οι «πράσινοι» θα πρέπει να ξεχάσουν ότι έχει συμβεί και να βελτιωθούν όσο πιο πολύ μπορούν ενόψει του Top-16.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε, μετά τον αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα:

«Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην πορεία μας, χρειάστηκε καιρός να βρεθούμε σαν ομάδα, αλλά το τελευταίο διάστημα έχουμε βελτιωθεί λόγω των περισσότερων προπονήσεων που έχουμε σαν ομάδα. Ο στόχος ήταν να προκριθούμε, το πώς έγινε δεν έχει σημασία και προχωράμε. Πλέον μας δίνεται η ευκαιρία να πατήσουμε το reset και να μπούμε στο Top 16. Έχουμε ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τότε για να βελτιωθούμε», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος φόργουορντ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.080 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό στο Top 16: «Δεν μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο για μας. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο Κάουνας θα πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλουμε ένα γκρουπ για να τα πάμε καλά. Τα προηγούμενα χρόνια φτάσαμε στα προημιτελικά με μειονέκτημα έδρας και φέτος θέλουμε να τα πάμε καλύτερα, ειδικά εκτός έδρας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.