ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Να βοηθάω σε ότι μου ζητηθεί»

Για τον Νικ Καλάθη δεν είναι τόσο σημαντικό το ατομικό ρεκόρ πόντων που πέτυχε στην αναμέτρηση με τη Ζιέλονα Γκόρα, όσο το να βοηθάει όπου τον χρειαστεί η ομάδα.

Καλάθης: «Να βοηθάω σε ότι μου ζητηθεί»

Ο Καλάθης πέτυχε απόψε νέο ρεκόρ πόντων με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αλλά όπως δηλώνει ο ίδιος, στόχος είναι να βελτιώνεται η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η πρόκριση στο Top 16 αποτελούσε τον πρωταρχικό μας στόχο. Δεν σταματάμε εδώ. Θα παλέψουμε στη συνέχεια. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε», δήλωσε αρχικά ο Νικ Καλάθης, ο οποίος στη συνέχεια σχολίασε το ρεκόρ πόντων που πέτυχε:

«Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου βρίσκοντάς με ξεμαρκάριστο. Ο,τι μου δίνει η αντίπαλη άμυνα, θα το εκμεταλλευτώ. Πάντα θα προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα σε ό,τι μου ζητηθεί».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα: «Βγάλαμε ενέργεια στο παρκέ. Πιστεύω πως όλοι έπαιξαν καλά απόψε. Η άμυνά μας ανέβηκε στη δεύτερη, στη τρίτη και στην τέταρτη περίοδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.