ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εditorial

Καλάθης: Το εχέγγυο για την επιτυχία

Ο Νικ Καλάθης, σε κάθε ματς, «φλερτάρει» με το triple double, αποδεικνύοντας πως είναι το Α και το Ω του φετινού Παναθηναϊκού.

Καλάθης: Το εχέγγυο για την επιτυχία

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ο αρχηγός, ο κορυφαίος, δεν μπαίνει καν στη συζήτηση. Ο Τζέιμς Γκιστ, είναι το «εργαλείο» για όλες τις δουλειές και ο show man του «τριφυλλιού». Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, είναι ο… εμπορικός, ο παίκτης που όλοι λατρεύουν να… αγαπούν και να αποθεώνουν.

Ένας άλλος όμως είναι η ειδοποιός διαφορά στον φετινό Παναθηναϊκό. Ο Νικ Καλάθης. Είναι ο παίκτης που έχει πάρει τη μπαγκέτα από τον αρχηγό, αυτός που καθορίζει τον ρυθμό, στον οποίο θα… χορέψουν οι υπόλοιποι.

Σκοράρει, πασάρει, κλέβει, μαζεύει ριμπάουντ, γενικώς τα κάνει όλα και συμφέρει. Ο Έλληνας γκαρντ, είναι το Α και το Ω του Παναθηναϊκού, αποτελώντας το εχέγγυο για την επιτυχία. Ειδικά δε, από του χρόνου, όταν και θα έχει αποσυρθεί ο μεγάλος Δημήτρης…

Κανείς δεν ξέρει που θα φτάσει ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να πάει στα προημιτελικά, μπορεί και όχι. Μπορεί να φτάσει στο Final-4, μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση και επειδή στο σύγχρονο μπάσκετ, οι «κοντοί» είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά, οι «πράσινοι» στο πρόσωπο του Νικ Καλάθη, έχουν βρει τον άνθρωπο, που μπορεί να οδηγήσει το «τριφύλλι» στις επιτυχίες και στη νέα εποχή.

Σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, βρίσκεται κοντά από το triple double figure, αποδεικνύοντας το πολυποίκιλο ταλέντο του και την επίδρασή του στον κάθε αγώνα. Η συμβολή του είναι πάντα καθοριστική και αν πάρει τις κατάλληλες βοήθειες (επιστροφή Παππά στο 100% και Μποχωρίδη, συν τη μεταγραφή γκαρντ που ψήνεται), τότε ο Παναθηναϊκός, θα έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη περιφέρεια, που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τις… περιφέρειες των μεγάλων ομάδων της διοργάνωσης.

Οι «πράσινοι» είναι ομάδα. Η μάλλον γίνονται ομάδα, καθώς βρίσκονται στο στάδιο της θεμελίωσης. Ο Νικ αποτελεί τον… θεμέλιο λίθο, βαδίζοντας στα χνάρια του αρχηγού, ως προς την πολυσύνθετη προσφορά του στο παιχνίδι.

Με τον ομογενή γκαρντ στο τιμόνι, ο Παναθηναϊκός βαδίζει εκ του ασφαλούς. Αν προσαρμοστούν/βρεθούν και οι κατάλληλοι συνοδηγοί, τότε η νέα εποχή θα έρθει με μια σχετική ομαλότητα.

Τελικά ο ντόρος και η όλη κουβέντα, για την επικείμενη απόκτηση του Καλάθη το καλοκαίρι, αποδεικνύεται σοφή. Πριν ακόμη και τη συμφωνία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, η διοίκηση πήρε… άριστα, δίνοντας το χρίσμα του ηγέτη του «εξάστερου» στον Νικ Καλάθη. Ο Νικ και μπορεί και θέλει να γίνει ηγέτης και αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ