ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρούσης: «Νίκη για να έχουμε επαφή με την κορυφή»

Να επανέλθουν στις νίκες με σταθερή απόδοση και καλή εμφάνιση, θέλει για την ομάδα του ο Γιώργος Ρούσης, όπως δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Α.Ο Θήρας.

Ρούσης: «Νίκη για να έχουμε επαφή με την κορυφή»

Ο τεχνικός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού», μιλώντας για την κυριακάτικη αναμέτρηση, θέλει να επισημάνει την προσοχή που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη νησιώτικη ομάδα, ενώ κατέληξε λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να διατηρήσει τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, αν θέλει να φύγει νικητής από τη Σαντορίνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στόχος μας για το παιχνίδι της Κυριακής είναι να επανέλθουμε στις νίκες και να μη χάσουμε την επαφή μας με την κορυφή. Αναγνωρίζουμε ότι αγωνιζόμαστε σε μια δύσκολη έδρα και με μία σαφώς βελτιωμένη και ενισχυμένη αντίπαλο σε σχέση με πέρυσι.

Ωστόσο εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε καλή και σταθερή απόδοση και με όπλο τη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να πετύχουμε τη νίκη».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...