ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τσαρτσαρής: «Πάνω απ’όλα να χαμογελούν τα παιδιά»

Ο Κώστας Τσαρτσάρης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έγινε σήμερα στο PAO Shop , ανέφερε ότι το χαμόγελο των παιδιών είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο και από τις νίκες της ομάδας.

Τσαρτσαρής: «Πάνω απ'όλα να χαμογελούν τα παιδιά»

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, τόνισε ότι στόχος όλων των ανθρώπων των ακαδημιών είναι τα παιδιά να χαμογελούν και να είναι χαρούμενα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός πάντοτε ευαισθητοποιούταν σε τέτοιες περιπτώσεις. Δεν κινείται μόνο στις γιορτινές μέρες, αλλά σε ολόκληρη τη διάρκεια του χρόνου. Εμείς θέλαμε να το συνδυάσουμε λίγο γιατί φέτος ξεκίνησαν και οι Ακαδημίες. Το χαμόγελο των παιδιών είναι σημαντικότερο από οτιδήποτε άλλο και από τις νίκες της ομάδας. Πρέπει να το έχουμε σαν στόχο αυτό. Τα παιδιά είναι απερίσπαστα, χρειάζονται τη βοήθεια των μεγαλυτέρων, των ανθρώπων που έχουν τη δυνατότητα. Έτσι κι εμείς βγαίνουμε μπροστά και προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αυτές τις μέρες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...