ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναλύει το «αύριο» ο Αλαφούζος

Αποκαλυπτικός για θέματα που αφορούν το μέλλον του Παναθηναϊκού θα είναι ο Γιάννης Αλαφούζος στη σημερινή Γενική Συνέλευση της «Συμμαχίας» (17:00) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Αναλύει το «αύριο» ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα μιλήσει στην κυριολεξία για ΟΛΑ τα θέματα που αφορούν την ομάδα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας. Δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να πει δημοσίως πόσα χρήματα έχει βάλει, ενώ σημαντικές θα είναι και οι τοποθετήσεις του για το μέλλον και για όλα όσα θα γίνουν από το καλοκαίρι, εκεί που οι φήμες για ενεργοποίηση κι άλλων επιχειρηματιών, όπως του Νικόλα Πατέρα, δίνουν και παίρνουν.

Το σίγουρο είναι πως από τη νέα σεζόν οι «πράσινοι» πάνε για restart με πολλές αλλαγές σε κάθε επίπεδο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της ΓΣ, που αναμένεται να εγκρίνει τις υποψηφιότητες για τις αρχαιρεσίες της 18ης Δεκεμβρίου, αλλά και το online σύστημα ψηφοφορίας.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 81.673 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.

2. Έγκριση απολογιστικής έκθεσης πεπραγμένων και διαχειριστικού απολογισμού από 01.07.2014 έως 30.06.2015.

3. Έγκριση έκθεσης Ελεγκτικής Επιτροπής.

4. Απαλλαγή ή μη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 01.07.2014 έως 30.06.2015.

5. Ενημέρωση για τη σύναψη ανταποδοτικών συμβάσεων με εταιρείες και έγκριση αυτών.

6. Επικύρωση της από 17.11.2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου περί διεξαγωγής αρχαιρεσιών μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

7. Εκλογή Εφορευτικών Επιτροπών για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών τη 18η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή, περί εκλογής: α) Μελών Διοικητικού Συμβουλίου, 9 τακτικών και 2 αναπληρωματικών και β) Μελών Ελεγκτικής Επιτροπής 3 τακτικών και 3 αναπληρωματικών και επικύρωση των υποψηφιοτήτων.

8. Διάφορες ανακοινώσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...