ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για τη νίκη σε άδειες κερκίδες

Τη δεύτερη σερί του νίκη ψάχνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται στην άδεια, λόγω τιμωρίας, Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, NS2, panathinaikos24.gr), για τη 14η αγωνιστική της Super League.

Για τη νίκη σε άδειες κερκίδες

Οι «πράσινοι», με τον Αντρέα Στραματσόνι να μαθαίνει μέρα με τη μέρα τη νέα του ομάδα, προέρχονται από επικράτηση στη Βέροια και θέλουν να δείξουν ότι είναι στον σωστό δρόμο, παίρνοντας δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά τους δυσκολεύει.

Η Λεωφόρος θα είναι άδεια, λόγω της τιμωρίας της ομάδας, μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (σ.σ. ένα ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ).

Στα της ενδεκάδας, ο  Στιλ θα είναι στο τέρμα, ο Βέμερ στο δεξί και ο Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης θα αγωνιστούν ω στόπερ, οι Εσιέν, Ζέκα και Πράνιτς στο κέντρο, με τον Αμπέντ μπροστά τους και επιθετικό δίδυμο τους Καρέλη και Πέτριτς.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εκτός οι είναι οι τραυματίες Μπεργκ και Τελάντερ, όπως και ο Νίνης που αποκλείστηκε από την αποστολή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.