ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Η Πέννυ Ρόγκα αναφέρεται, μέσω του προσωπικού της blog στο panathinaikos24.gr, στο σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΑΟ Θήρας και εξηγεί πως θα έρθει η νίκη.

«Με συγκέντρωση για τη νίκη»

Καλημέρα σας…

Ήρθε η πρώτη μας ήττα… Καταφέραμε να παίξουμε για δυο σετ καλά και μετά τα δικά μας λάθη μας οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως το αποτέλεσμα μας στεναχώρησε πολύ αλλά μας γέμισε με πείσμα και όρεξη για ακόμα περισσότερη δουλειάέσα στο γήπεδο ,έτσι ώστε την επόμενη φορά να είμαστε εμείς οι νικητές.

Το γήπεδο για ακόμα μια φορά ήταν γεμάτο και η ατμόσφαιρα φανταστική. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας ,ήταν ο 7ος παίκτης και παρά το άσχημο αποτέλεσμα μας στήριξε μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω που ήταν εκεί και να του θυμίσω πως τον θέλουμε σε όλα τα ματς εκεί.

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.336 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα παίζουμε έναν εκτός έδρας αγώνα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, τον ΑΟ Θήρας, που για να την νικήσουμε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Είναι ένα ματς που χρειάζεται υπομονή, επιμονή, συγκέντρωση και πάθος. Για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν η μετάδοση θα γίνει απευθείας από την ΕΡΤ2 στις 17:00.

Τα ξαναλέμε την επόμενη βδομάδα με μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.