ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να είμαστε παρόντες σε τέτοιες όμορφες στιγμές»

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολιάζει την υπέροχη πρωτοβουλία για την εκδήλωση του PAO Shop και αποκάλυψε το ξεχωριστό δώρο που πήρε για τον μικρό του γιο.

«Να είμαστε παρόντες σε τέτοιες όμορφες στιγμές»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στον αγώνα που έρχεται με τον ΠΑΟΚ, αλλά κυρίως στάθηκε στην όμορφη εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα PAO Shop της Λεωφόρου και στο μικρό φορμάκι που πήρε για τον γιο του και γράφει «είμαι ένας μικρός Διαμαντίδης».

Αναλυτικά το blog του Σάσα Πάβλοβιτς:

«Πολύ όμορφη εβδομάδα για τις… οικογένειές μου.

Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ…

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.678 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μένα ήταν μια πολύ όμορφη εβδομάδα καθώς οι… οικογένειές μου έζησαν μεγάλες χαρές. Αφενός μεν η σύζυγός μου μας έκανε ένα όμορφο δώρο καθώς υποδεχθήκαμε το πέμπτο μέλος της οικογένειάς μας. Πλέον καμαρώνουμε δύο αγοράκια κι ένα κοριτσάκι κι έχουμε την ιερή υποχρέωση να τα μεγαλώσουμε με υψηλά ιδανικά ώστε να γίνουν χρήσιμοι και καλοί άνθρωποι.

Η Παναθηναϊκή οικογένειά μου εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκας μετά τη νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ. Διαβάζοντας το παρελθόν διαπίστωσα ότι ο Παναθηναϊκός είναι από τις ελάχιστες ομάδες, μαζί με τη Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι, που δεν έχουν χάσει ποτέ τη φάση των 16. Είναι κι αυτό κάτι πολύ σημαντικό που μαρτυρά τη δυναμική.

Θα περιμένετε όλοι να πούμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα μου επιτρέψετε να μην πω πολλά γιατί θέλω να σταθώ σ’ ένα πολύ σημαντικό event. Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πόσο σκληρός αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ομάδα, με εμπειρία και ταλέντο την οποία σεβόμαστε και θα αντιμετωπίσουμε με το δέοντα σεβασμό.

Θα ήθελα να σταθώ στην υπέροχη εκδήλωση που έγινε το Σάββατο στο PAO SHOP της Λεωφόρου αλλά και στη σημασία που πρέπει να δίνουμε όλοι σε θέματα κοινωνικής ευθύνης. Πολύ περισσότερο όταν έχουν ως επίκεντρο τα παιδιά. Είναι μια υπέροχη πρωτοβουλία αυτή που πήρε η διοίκηση μαζί με το μεγάλο χορηγό Stoiximan.gr και τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς με κάθε αγορά από τα PAO SHOP μέχρι το τέλος του μήνα ένα ποσοστό ενισχύει το σκοπό του Οργανισμού.

Ενισχύει τα παιδιά δηλαδή. Και δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από τα παιδιά. Χάρηκα πολύ που είδα τόσο κόσμο και τόσα παιδιά στο PAO SHOP. Αυτό δε δείχνει απλά την επιτυχία και την ανταπόκριση της πρωτοβουλίας αλλά πολύ περισσότερο την ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Πήγα κι εγώ με το μεγάλο μου γιό και την κόρη μου, ο μικρός άλλωστε είναι… ημερών ακόμα! Όμως αποφασίσαμε να του κάνουμε ένα όμορφο δώρο από τα PAO SHOP κι επιλέξαμε ένα άσπρο φορμάκι το οποίο έγραφε μπροστά με πράσινα γράμματα «είμαι ένας μικρός Διαμαντίδης»!

Θα πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες και να συμμετέχουμε σε τέτοιες υπέροχες ενέργειες και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. Κι επαναλαμβάνω ότι η χαρά μου ήταν τεράστια επειδή είδα να γίνεται το… αδιαχώρητο στο PAOSHOP.

Θα τα πούμε σύντομα πάλι

Σάσα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...