ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στραματσόνι: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά βελτιώθηκε στο δεύτερο και πήρε τη νίκη.

Στραματσόνι: «Αξίζαμε τη νίκη»

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για το ματς και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη σήμερα αλλά παραδέχτηκε ότι μία καλή ομάδα δεν πρέπει να δίνει ευκαιρίες, όπως  αυτή που έδωσαν οι “πράσινοι” στον Αστέρα στα τελευταία λεπτά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός στην κάμερα της NOVA:

«Στα πρώτα 30 λεπτά του πρώτου μέρους δεν ήμασταν καλοί, δεν ξέρω γιατί. Το καταλάβαμε όμως, στο δεύτερο το αλλάξαμε, μπήκαμε με ενέργεια. Είναι καλό που νικήσαμε μία ομάδα σαν τον Αστέρα, αξίζαμε τη νίκη, αλλά θεωρώ πως μία καλή ομάδα δεν πρέπει να δίνει ευκαιρίες σαν αυτή στα τελευταία λεπτά (σ.σ. το δοκάρι των Αρκάδων)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.