ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλτσάς: «Προέχει το να κερδίζει η ομάδα»

Πρωταρχικός στόχος είναι οι νίκες, ώστε να φύγει ο Παναθηναϊκός από μία δύσκολη περίοδο, όπως δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς.

Καλτσάς: «Προέχει το να κερδίζει η ομάδα»

Ο εξτρέμ των «πρασίνων», μίλησε για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας, το χρόνο συμμετοχής του και τόνισε πως χρειάζεται η βοήθεια όλων, για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη περίοδο που διανύει.

Οι δηλώσεις του Νίκου Καλτσά στην κάμερα της Nova:

«Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας, ό,τι δουλέψαμε τις προηγούμενες μέρες και το βγάλαμε και στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε αρχικά ο άσος του «τριφυλλιού».

Για τη θέση που αγωνίστηκε: «Πιστεύω πως αυτή είναι η θέση μου, αλλά όπου με θέλει ο προπονητής θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα. Μου ζητήθηκε να πατάω περιοχή κι αυτό δουλέψαμε στην προπόνηση».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.522 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον χρόνο συμμετοχής του: «Μπορεί να μην είχα πολύ χρόνο συμμετοχής, αλλά ό,τι είπα πριν το είπα γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μία περίεργη φάση και πρέπει να την βοηθήσουμε όλοι να βγει από εκείνη αυτήν την κατάσταση.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να κερδίζει η ομάδα μας γιατί είμαστε σε μία περίεργη φάση και πρέπει να φύγουμε από εκείνη.

Για τις φάσεις του Αστέρα: «Ήμασταν καλά στημένοι τακτικά. Οι φάσεις βγήκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Αστέρας είχε ουσιαστικά το δοκάρι κι άλλη μία φάση, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι».

Για τη σύγκριση μεταξύ των προπονητών: «Είναι ένας καινούριος προπονητής και προσπαθούμε να αφομοιώσουμε ό,τι μας ζητάει για να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Τέλος, για το που αφιερώνει το γκολ του: «Στην οικογένειά μου και στον αδερφό μου που γιορτάζει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.