ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτός ήταν ο περσινός Καλτσάς…

Ο Αντρέα Στραματσόνι, έδωσε την ευκαιρία απόψε στον Νίκο Καλτσά και αυτός την έπιασε από τα μαλλιά.

Αυτός ήταν ο περσινός Καλτσάς…

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, παίρνοντας τη θέση του Αμπεντ, ο οποίος ήταν και πάλι αρνητικός, έδωσε τρεξίματα, πίεσε μπροστά, πήρε μπάλες, έκανε προσπάθειες και εν τέλει δικαιώθηκε με ένα γκολ-το πρώτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού-το οποίο σφράγισε τη νίκη του «τριφυλλιού».

Ο Ιταλός τεχνικός των «πράσινων», είδε-ορθά-πως ο «βαρύς» Αμπεντ, σε αυτό το 4-3-2-1, δεν μπορούσε να δώσει στην ομάδα, αυτά που ο ίδιος ζητούσε, το… γύρισε σε ένα 4-3-3 στο Β΄ μέρος, τοποθετώντας τον Καλτσά, κοντά στους Πέτριτς και Καρέλη.

Η τριάδα μπροστά λειτούργησε πολύ καλά (χαρακτηριστική η φάση του 53΄, με διπλό τετ α τετ), ανέβηκε η πίεση του Παναθηναϊκού, ο Καλτσάς βοήθησε πολύ σε αυτό, με αποτέλεσμα, να αλλάξει η εικόνα και των «πράσινων», αλλά και του αγώνα.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.629 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νίκος Καλτσάς, δεδομένα, είχε αδικηθεί από τον προκάτοχο του Στραματσόνι, δεν έπαιξε πολύ, ο Ιταλός του έδωσε απόψε την ευκαιρία και από δω και πέρα και με βάση την εμφάνισή του με τον Αστέρα, ο Καλτσάς, αναμένεται να ξαναπαίξει… πολύ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.